Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Engelli Koordinasyon Öğrenci Birimi İndüksiyon Cihazı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Engelli Koordinasyon Öğrenci Birimi Tarafından Alınan İndüksiyon Döngü Sisteminin Kurulumu Gerçekleştirilmiştir.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Engelli Koordinasyon Öğrenci Birimi Tarafından Alınan Görevli teknik servis tarafından kurulumu ve üniversitemiz personeli Bilgisayar Teknik Destek Hizmet Biriminden Mühendis Eğemen BAYDARIN testiyle İndüksiyon Döngü Sisteminin Kurulumu Gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz İşitme Engelli Öğrencilerinin derslerinde daha rahat edebilmesi için alınan ve hayata geçirilen bu cihazı tüm işitme engelli öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.