Engelli Öğrenci Birimi

Gelibolu Yarım Adası Şehitlik Gezisi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ve Çanakkale Genç Kızılay topluluğun ortaklaşa düzenlemiş olduğu.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’ni anma etkinlikleri kapsamında

Üniversitemizin Engelli Öğrencileriyle beraber 23 Mart 2024 Cumartesi günü Gelibolu Yarımadası Şehitlik gezisi düzenlemiş olup alan kılavuzu eşliğinde tarihi yerleri ve tarihte yaşanmış olayları bize en üst duygularla anlatan ve yaşatan alan kılavuzumuza teşekkür ederiz.

Bu güzel vatanı bize bugünde özgür ve hür bir şeklide yaşamayı, yaşatmayı ve bu duyguları hep yüksek tutmayı sebep kılan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnet ile anıyoruz.