Engelli Öğrenci Birimi

Engelli Koordinatörlüğü ve Erasmus Koordinatörlüğü Buluşması

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ve Erasmus Birimi Koordinatörlüğü Toplantısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Sinan KALKAN ve Erasmus Birimi Koordinatörü Ali Emrah TOKATLIOĞLU arasında düzenlenen toplantıda birimlerin birbirleriyle olan ilişkisi birimlerin yapmış olduğu faaliyetler etkinlikler görüşülüp konuşulmuştur.

Erasmus Koordinatörü Ali Emrah TOKATLIOĞLU üniversitemizdeki öğrencilere her anlamda bilgi ve destek amaçlı yardımcı olduklarını dile getirmiştir kendisininde söylediği gibi açık kapı politikası sayesinde tüm öğrencilerimize yardımcı olmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ve sadece erasmus için değil genel anlamdada öğrencilerimize yardımcı olduklarını dile getirmişlerdir.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü nün yeni yerine geçtikleri için yeni yerinde çalışmalarının daha hayırlı olması dileklerimizi sunuyoruz.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Erasmus Birimi, Siyasal Bilgiler Fakültesi Binası, Zemin Kat, 17020 , Çanakkale