ÇOMÜ ENGELSİZ ÖĞRENCİ BİRİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ TOPLANTISI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Engelsiz ÇOMÜ Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü Toplantısı 09 Nisan 2020 Perşembe günü Saat 14:00’da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Engelliler Biriminden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha ÖZDEN Başkanlığında Telekonferans ortamında toplanılarak aşağıdaki konular görüşülmüştür.

• Corona(covid19) salgını dolayısıyla üniversitelerde alınan uzaktan eğitim programı nedeniyle Engelsiz Çomü öğrenci koordinatörlüğü olarak engelli öğrencilerimizin istek ve talepleri görüşülmüştür.

• Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından gelen 31.03.2020. tarihli ve E.24625 sayılı resmi yazıya istinaden yeni Koronavirüs Hastalığı (covid19) nedeniyle 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar döneminde kayıtlarının dondurulmasına linkinin wep sayfasına konulmasına karar verilmiştir.

• Engelliler haftası için engelli öğrencilerimizle yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgilerinin görüşülmüştür.